Niets geeft een snellere ROI dan het laten groeien van uw medewerkers. Zij zijn immers het hart, het bloed de spieren én de longen van uw organisatie. De diensten van Vierkant zijn er daarom op gericht om die vitale onderdelen in topconditie te brengen en te houden. Door ze te vormen, te trainen en te coachen. Op maat of modulair, individueel of in groep.

Diensten

Uw medewerkers in topconditie.

Opleiding & Training

Door gerichte opleidingen versnelt Vierkant het leerproces van uw medewerkers exponentieel. We brengen ze precies datgene bij waarmee ze uw organisatie helpen groeien.  En door uw medewerkers te trainen worden ze beter in hetgeen ze doen.  Uw rendement verhoogt en uw resultaten zijn beter.

Ontdek meer
Coaching

Door coaching vergroten we de persoonlijke effectiviteit en versterken we de persoonlijke vaardigheden van uw medewerkers. Het stelt uw medewerkers in staat om hun grenzen te verleggen.

Ontdek meer
Werkvormen & Leerinterventies

Door de slimme combinatie van de gepaste leer-interventies en het inzetten van formeel en informeel leren kunnen we het leren verankeren en hebt u garantie op het behalen van uw doelstellingen.

Ontdek meer

Groeien.

We laten uw organisatie groeien door de medewerkers
en de teams in uw organisatie te laten groeien.
Ontdek onze visie & waarden.

Aanpak.

Alleen de aanpak die voor u werkt. In een continu
stappenplan, en met de focus op blijvende ontwikkeling.
Ontdek onze aanpak.

Aanbod.

We trainen soft skills & vaardigheden,
in een uitgebreid aanbod van 8 domeinen.
Ontdek ons aanbod.

Modulaire aanbod

Het aanbod van modulaire opleidingen wordt aangepast aan de cultuur van uw organisatie. U kan deze onderwerpen ook helemaal op maat voor uw bedrijf laten uitwerken, zodanig dat deze perfect zijn afgestemd op uw leer- & prestatiedoelen.

Verkoop
Welzijn
The Art of Intervention
Klantgerichtheid
Communicatie
Leidinggeven & Management
Change
Team
Op maat

Cases & Resultaten

Surf door een selectie van onze cases en resultaten.

“Performance Management.”

Performance management Ontwikkeling en begeleiding van performance management. Hexacom was op zoek naar een partner...

“Service excellence in actie.”

Service Excellence in Actie. Focus op een kwaliteitsvolle dienstverlening voor een Deloitte Service Team. We...

“Joker, nog klantvriendelijker.”

Joker, nog klantvriendelijker Hoe maken we extra fans voor Joker/anders reizen.   Op een jaarlijkse...

“Buitengewone klantbeleving.”

Buitengewone klantbeleving “Op welke wijze kunnen we er als Makro team voor zorgen dat de...
Sarah Vandebosch
Trajectbegeleider bij Lemonaid

“Ik heb niet het natuurlijke gezag om weerstand van deelnemers het hoofd te bieden. Dankzij Vierkant weet ik dat dat niet nodig is. De Train The Trainer gaf mij concrete tips; ik kan weerstand van cursisten ombuigen naar betrokkenheid, zonder uit mijn comfortzone te treden of mijn authenticiteit te verliezen.”
 
 

Hilde Jonckers
Zaakvoerder Swa Bèl - Coaching - teamontwikkeling - imago specialist

“Ik was één van de deelnemers die met heel veel belangstelling de opleiding TTT gevolgd heb bij Vierkant. Naast een uiterst praktisch model om een training uit te werken kregen we eveneens een groot aantal concrete en hand-on tips om met trainees om te gaan. Wat ik vooral heb onthouden is “less is more” – mensen niet overladen door hen té veel te willen laten leren – dit statement aanhouden vind ik heel sterk, vooral als trainingskantoor. Dat is durven vernieuwen!”
 

Karin Volckaerts
Zelfstandige Training & Coaching Professional

“Deze opleiding toonde mij hoe je elke deelnemer echt kan bereiken, ook diegene die er niet veel zin in hebben . En dat je als trainer open kan staan voor alle wijsheid uit de deelnemersgroep en niet alles van naadje tot draadje moet kennen, weten en controleren. De gelegenheid  om veel te oefenen in een veilig kader maakt dat ik nu authentieker dan vroeger voor een groep kan staan.
Dank je Erika !”
 

Carla Van Den Eeckhoudt
Professional Trainer & Coach – The Key of Life

“Zelf benader ik het leven vanuit passie, het was voor mij dan ook een waar genoegen deze passie terug te zien bij de trainer van Vierkant. Passie voor de materie, passie voor de groep, passie voor het vak. Een moeilijke materie werd begrijpbaar en inspirerend gebracht met oog voor groepsdynamiek en het bewust en onbewust aan de lijve ondervinden van de methodiek. Met vallen en opstaan weer een stapje verder. Een ware uitdaging deze training maar o zo waardevol.”
 

Hans Vernimme
Competency Developer bij CTG

“Tijdens de training van Train The Trainer bij Vierkant heb ik niet alleen inzicht gekregen over hoe je een opleiding van scratch opbouwt en geeft, maar ook hoe je als trainer kan omgaan met onvoorziene omstandigheden en weerstanden vanuit het publiek, die zich tijdens een training kunnen voordoen. Het gaf mij een boost en nog meer zin om verder het pad van trainer te willen bewandelen.”
 
 

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“Het is een heel aangename samenwerking, we verstaan elkaar goed. Ze verstaan onze vragen en reageren er ook goed op. Ik ben echt heel tevreden over die samenwerking met Vierkant.”
 
 
 

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

Het is een kwalitatief bedrijf, met heel veel zorg naar klant. Mijn gevoel is dat ze niet alleen de training willen verkopen, maar ook kwaliteit brengen. Een heel positieve ervaring is hun betrokkenheid. Ik was echt aardig verrast door hun kwaliteit, het is een van de betere partijen met wie we al hebben samengewerkt.”
 
 

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“Ze kennen onze organisatie ook goed en begrijpen ons vrij snel. Als er problemen zijn, is er een openheid en flexibiliteit. Ze reageren empatisch. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar, je  krijgt snel een antwoord. Als het niet op het moment zelf is, nemen ze later op de dag contact op, in de vooravond. Je krijgt altijd een reactie.”
 
 

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“We werken al heel lang samen en de relatie is met de jaren opgebouwd. Telefonisch en per e-mail zijn er nooit problemen geweest om hen te contacteren.”
 
 
 

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“Didactisch gezien zijn ze een echt trainingsinstituut.  Als het gaat om een opleiding klantgerichtheid, is het niet puur commercieel.  Ze zijn echt bekommerd over de overdracht en de resultaten en leggen de lat hoog.  Nog meer dan we zelf doen.  Ze beheersen het proces zeer goed.  Ze zijn echt sterk in het vertalen van de behoeften naar resultaat.”
 
 

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

De opleiding was echt op maat..  Ze zijn origineel door de specifieke insteek en door hun aanpak.  tijdens de opleiding en de individuele coaching zijn ze veel bezig geweest met gewenst gedrag.  Dat kwam er echt uit.  De groepsopleiding was heel erg naar wens.  De individuele coaching was  heel leerrijk en interessant voor de individuele deelnemers.  Ze hebben heel veel geleerd over de vaardigheden en zelfkennis opgedaan.  Ze leerden hoe ze zich beter moeten gedragen in bepaalde situaties, hoe ze beter met de klant kunnen omgaan.  Ze kregen een duidelijk zicht op een klantgerichte aanpak bij verveldende klanten.  De opleiding was een meerwaarde.”

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“De trainer was subliem. Hij was enorm enthousiast en speelde in op de individuele noden.  Dynamisch en interactief. Onze medewerkers kwamen gemotiveerd uit de opleiding. Hij werd enorm gewaardeerd door de deelnemers, ook voor het individuele deel.”
 
 
 

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

De kwaliteit van hun mensen is een van de sterke punten. Het profiel matcht goed met dat van onze medewerkers. En dat is belangrijk. Want de kwaliteit van de training hangt samen met de trainer. Ze hebben een kern van competente mensen en een network van freelancers met wie ze samenwerken. Ze beheersen allemaal de methodieken. Wie het ook geeft, het wordt goed gegeven.”
 
 

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“De trainer heeft een zeer open en transparante communicatie. Hij kan iets overbrengen, niet enkel theoretisch, maar gelinkt aan de leefwereld. Het is niet alleen theorie met wat praktische voorbeelden. Hij stuurt echt aan op gedragsverandering.”
 
 
 

Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“Wij werken met twee trainers samen, die we geselecteerd hebben op basis van een eerdere ervaring. Ze zijn dynamisch, ze brengen niet alleen theorie, maar leggen ook de link met de praktijk. Het is niet te theoretisch, ze brengen het niet te droog.”
 
 
 

Interesse om samen te werken?

Of heb je vragen of een aantal uitdagingen die je wil bespreken? Laat het ons gewoon vandaag nog weten.

Stuur ons een mail

Onze klanten

Ontvang informatie en een uitnodiging voor onze volgende workshop.

Uw Email (verplicht)

Vierkant

Wil je op de hoogte blijven van ons opleidingsaanbod, onze workshops of liever een maandelijks een nieuwe checklist ontvangen ?

Uw naam

Uw mailadres

Sluit